Ervaringen

“Je kunt je verplaatsen in mijn situatie en hoe ik mij voel. Je hebt echt aandacht voor mijn behoeftes en luistert naar mij. Je durft mij te confronteren op een respectvolle manier. Je geeft ook aan wanneer je iets niet weet en zoek dat dan uit of verwijst me door. Ik vind je een warme en evenwichtige persoonlijkheid. Je bent positief ingesteld, dat straal je uit en dat werkt stimulerend voor anderen.“
Conny Roest, coachee

“Het begeleidingstraject voelde heel prettig en leverde voor mij op bepaalde momenten op een simpele wijze toch behoorlijke eye-openers op. Ik zou Kloppend HR Advies zeker aan vrienden aanbevelen.”
Ralph van Ballegooijen, coachee

“Er was eens….een dame, die mij op een bepaalde manier inspireerde. Mij goed naar mezelf liet kijken. Soms hele rake dingen zei. Mij weer net dat beetje zelfvertrouwen gaf. En bovenal weer vooruitzicht gaf. Dank je wel, Jeanette!”
Sandra Huizer, coachee

“Voorafgaand aan mijn coaching wist ik nog niet precies waarvoor ik kwam: had ik een psycholoog nodig of een loopbaancoach? Een ding wist ik zeker, ik wist even niet meer wie ik precies was en wat ik wilde. Jeanette heeft mij geholpen op weer bij mijzelf te komen en mij mijn eigen doelen weer te laten stellen. Door middel van de opdrachten heb ik inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en door de gesprekken met Jeanette weer beter mijzelf gaan begrijpen. Na deze coaching sessie sta ik weer sterker in mijn schoenen en dichter bij mijzelf. De concrete baan heb ik nog niet maar de juiste stappen zijn gezet om daar naar toe te gaan. Al met al ben ik  zeer tevreden over de coaching sessies.” Etien van Geffen, coachee

“Beste Jeanette, bedankt voor wat je voor me hebt kunnen betekenen! Bijzonder hoe jij zo,  met jouw talenten, veel voor mensen kan doen. Ga zo door zou ik zeggen. En als het nodig is, durf ik te vragen.. “Petri Doeleman, coachee


Succeservaringen van anderen

Een nieuwe draai

Cliënt was op een salesfunctie bij een leverancier in metalen onderdelen terecht gekomen na zijn studie communicatie. Het product en de werkomgeving vond hij niet inspirerend maar hij wilde zijn baas niet teleurstellen. De loopbaancoaching heeft hem geholpen te kiezen voor een andere branche (die van on-line marketing) en hij is in een dynamischer omgeving terecht gekomen. Ook heeft de coaching hem geholpen aan meer zelfvertrouwen, waardoor zijn presentatie tijdens sollicitaties aanmerkelijk beter verliep.

Meer vrijheid

Een mevrouw van rond de 40, moeder van 3 dochters in de puberteit kwam bij mij met de vraag waar haar loopbaan nu eens naartoe moest. Ze had het niet naar haar zin op haar werk bij de lokale overheid, werd niet uitgedaagd en deed veel repeterend werk. Tijdens de coaching werd echter steeds duidelijker, dat haar werk niet zozeer de bron van ongenoegen was, als wel de weinige ruimte die zij in haar leven zelf kon innemen om daar kleur aan te geven. Ze eindigde de coaching met concrete plannen voor cursussen en wist veel beter waar ze  energie van kon krijgen. Een blije klant, die uiteindelijk haar loopbaan vervolgde zoals die was.

Hulp bij het solliciteren

Een jongen van 26 jaar kwam na zijn studie Bewegingswetenschappen maar niet aan het werk. Hij zocht iets in de richting van softwareontwikkeling, wat ook zijn interesse had – liefst in combinatie met zijn studie. Maar zijn vraag aan mij was begeleiding in het sollicitatieproces, omdat het hem maar niet lukte “zichzelf goed te verkopen tijdens sollicitatiegesprekken”. Wij zijn samen aan het werk gegaan om een scherper beeld te verkrijgen van waar hij nu vooral goed in was en hoe het soort werk eruit zou moeten zien waar hij gelukkig van werd. Zijn valkuil was dat hij in vacatureteksten vooral keek naar wat hij (bewezen) kon en vergat te kijken naar wat hij zou willen. Na de coaching verliepen de sollicitaties als een zonnetje: in 2 weken tijd had hij de keus uit 3 banen!