Over mij

Mijn naam is Jeanette Klop. Het is mijn passie om anderen te helpen net zozeer een passende werksituatie te vinden als ik zelf gevonden heb. Gelukkig heb ik al heel veel mensen in die zoektocht op weg mogen helpen en ik hoop dat er nog heel veel volgen. Ik geloof er heilig in, dat iedereen een rugzak vol gereedschap verzamelt in zijn/haar leven en daarmee invulling kan geven aan zijn/haar specifieke bijdrage aan deze wereld.

Mijn rugzak is gevuld met:

  • eigenschappen die ik bij geboorte meegekregen heb (o.a. inlevingsvermogen, een open blikveld, goed kunnen kijken, luisteren en analyseren)
  • ervaringen in werk (o.a. in communicatie met anderen, oplossingsgericht denken, organisatietalent, overzicht houden en prioriteiten stellen)
  • en niet in het minst ook ervaringen in het privéleven (die ik verder voor mezelf houd).

Dit gereedschap en mijn missie om ook anderen gelukkig te laten zijn in hun werk hebben mij gebracht tot loopbaancoach en personeelsadviseur. Deze beide rollen vertegenwoordigen voor mij 2 kanten van dezelfde zaak: het kruispunt tussen wat een medewerker zoekt/te bieden heeft en wat een werkgever zoekt/te bieden heeft. Door deze combinatie heb ik  ruime ervaring met “beide kanten van de sollicitatietafel”. Ik vind het leuk om jou te leren kennen, ik bied je aan om mij verder te leren kennen.